Χέρτα – Γκρόιτερ Φιρτ 2-1

Χέρτα – Γκρόιτερ Φιρτ 2-1

Μετά από το κάκιστο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, η Χέρτα έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη αφού επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Γκρόιτερ Φιρτ.

Η Χέρτα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να φτάσει σε δεύτερο σερί τρίποντο μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν όταν ο  Ζεεφουίκ έκανε πέναλτι στον Ντούντζιακ ο οποίος το εκτέλεσε κιόλας και έκανε το 0-1 στο 56′.

Στο 61′ ο Εκέλενκαμπ που είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα έκανε το 1-1 με κεφαλιά και το 2-1 έγινε στο 79′ όταν ο Μπάουερ σε προσπάθεια να διώξει, δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Χέρτα: Σβολόφ, Σταρκ, Μπογιατά (27’Γκέτστερ), Ντάρνταϊ, Ζεεφουίκ, Τουσάρ, Κ.Π.Μπόατενγκ (60’Εκέλενκαμπ), Πλάτενχαρντ (46’Γιαστρζεμπσκι), Σερντάρ, Μαολιντά (69’Ρίχτερ), Μπελφοντίλ (59’Σεϊκέ).

Γκρόιτερ Φιρτ: Μπούτσερ, Μεγερχέφερ, Μπάουερ, Βαϊργκέβερ, Γκράισμπεκ, Σέγκουιν (88’Φάιν), Ντούντζιακ (82’Λέβελινγκ), Νίλσεν, Χργκότα, Βίλεμς (64’Μπαρί), Ίτεν (64’Αμπιαμά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ