Μπάγερν – Μπόχουμ 7-0 – Με φόρα από την Βαρκελώνη έριξε εφτά στην «ελληνική» Μπόχουμ (Vids)

Μπάγερν – Μπόχουμ 7-0 – Με φόρα από την Βαρκελώνη έριξε εφτά στην «ελληνική» Μπόχουμ (Vids)

Καταιγιστική ήταν η Μπάγερν Μονάχου στο Αλιάνζ Αρένα, καθώς επικράτησε με 7-0 της Μπόχουμ, στην οποία αγωνίζονται Λαμπρόπουλος και Σταφυλίδης για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν επιβλητική απέναντι στην Μπόχουμ, καθώς επικράτησε με 7-0 στην εντός έδρας αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Κίμιχ σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ από ένα πέτυχαν Λεβαντόφσκι, Σανέ, Γκνάμπρι, Τσούπο Μότινγκ, και ένα αυτογκόλ ο Λαμπρόπουλος.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κόντρα στην Μπόχουμ και δεν της άφησε κανένα περιθώριο να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και άνοιξαν το σκορ με τον Σανέ στο 17ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.  Δέκα λεπτά αργότερα ο Κίμιχ διπλασίασε τα τέρματα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί συνέχισαν με το πόδι πατημένο στα γκάζι και έκαναν το 3-0 στο 32ο λεπτό με δυνατό σουτ του Γκνάμπρι. Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θέλησε να γυρίσει την μπάλα προς τον Ρίμαν, ωστόσο έγινε κακή συνεννόηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το ημίχρονο βρήκε την Μπάγερν να προηγείται με 4-0.

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι πατημένο στα γκάζι και στο 62ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό η Μπάγερν σκόραρε για έκτη φορά στο παιχνίδι με τον Κίμιχ με εύστοχο πλασέ να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα. Λίγο πριν την συμπλήρωση των 80 λεπτών στο παιχνίδι ο Τσούπο Μότινγκ έγραψε το 7-0 για την Μπάγερν. Μάλιστα, ο Μότινγκ είχε μπει αλλαγή 11 λεπτά νωρίτερα στον αγώνα.

Στο 87ο λεπτό πέτυχε και ο Μίλερ γκολ, αλλά μετά από εξέταση στο VAR ακυρώθηκε και το 7-0 να διατηρείται μέχρι τέλους της αναμέτρησης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αναμέτρησης η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 1-0 της Γκλάντμπαχ με γκολ που πέτυχε ο Νίντερλεχνερ στο 81ο λετό, ενώ χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Αρμίνια και τη Χοφενχάιμ (0-0), αλλά και τη Μάιντς με τη Φράιμπουργκ (0-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν: Νόιερ, Στάνισιτς, Ζίλε, Ερναντέζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόφσκι

Δείτε εδώ το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου για το 4-0 της Μπάγερν:

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ