Κολωνία – Λειψία 1-1

Κολωνία – Λειψία 1-1

Η Λειψία κατάφερε να πάρει βαθμό στην Κολωνία από την τοπική ομάδα (1-1) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο έμεινε με μόλις μία νίκη και τέσσερις βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές.

Την κακή πορεία στη φετινή Bundesliga συνέχισε η Λειψία. Η ομάδα του Μαρτς ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Κολωνία εκτός έδρας και μετά από πέντε αγωνιστικές έχει μόλις τέσσερις βαθμούς σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έφτασαν πλέον στους οκτώ.

Μόλις στο 8ο λεπτό η Λειψία είχε δοκάρι με τον Ενκουνκού ενώ στο 39′ η Κολωνία σκόραρε με τον Ουθ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Το ίδιο συνέβη και με το γκολ του Μοντέστ στο 50′.

Ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 57′ με το γκολ του να μετρά κανονικά αυτή τη φορά. Στο 66′ ήταν σειρά της Λειψίας να της ακυρωθει γκολ, με τον Φόρσμπεργκ να είναι ο άτυχος και στο 71′ ήρθε τελικά η ισοφάριση με κεφαλιά του Αϊνταρά.

Κολωνία: Χορν, Στσίχος (31’ Μερέ), Σμιτς (82’ Οζκάν), Κίλιαν, Έκτορ, Ντούντα, Σκιρί, Λουίμπιτσιτς, Τίλμαν (82’ Σίντλερ), Μοντέστ (68’ Άντερσον), Ουθ (68’ Εχιζίμπουε)

Λειψία: Γκουλάτσι, Γκβάρντιολ, Κλόζτερμαν, Ορμπάν, Σιμακάν, Καμπλ, Αϊνταρά (85’ Άνταμς), Όλμο (57’ Φόρζμπεργκ), Ενκουνκού, Σομποσλάι (90+3′ Λάιμερ), Αντρέ Σίλβα (57’ Πόουλσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ