Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-3

Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-3

Εύκολη νίκη για τη Λεβερκούζεν στην έδρα της Στουτγκάρδης παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν για μισή ώρα με 10 παίκτες. Βασικός ο Μαυροπάνος για τους γηπεδούχους.

Η Στουτγκάρδη υποδέχτηκε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και προερχόντουσαν από την ισοπαλία στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την 3η νίκη τους μέσα στη σεζόν.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ξεκίνησε βασικός για τη Στουτγκάρδη, και παρά το γεγονός πως συμμετείχε στο γκολ της ομάδας του, δεν μπόρεσε να βοηθήσει αμυντικά την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Άντριχ σκόραρε έπειτα από ασίστ του Μπάκερ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τη Λεβερκούζεν καθώς μόλις στο 19ο λεπτό σημείωσε το 2-0, με τον Πάτρικ Σικ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα άλλαξαν οι ισοροπίες του ματς, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλλει τον σκόρερ του 1ου γκολ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 38′ η Στουτγκάρδη έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας σε 1-2 με τον Μανγκαλά έπειτα από κεφαλιά του Μαυροπάνου, σκορ που έμελλε να είναι και ημιχρόνου.

Παρά την αριθμητική υπεροχή, η Στουτγκάρδη δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και σαν να μην έφτανε αυτό, ο 18χρονος Βιρτς έκανε το τελικό 1-3 στο 70ό λεπτό, φτάνοντας στα 3 γκολ και τις 4 ασίστ, μόλις μετά από 5 αγωνιστικές στην φετινή Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ