Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ 1-1 – Ούτε τώρα η Άιντραχτ…

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ 1-1 – Ούτε τώρα η Άιντραχτ…

Παρότι προηγήθηκε, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άιντραχτ, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην φετινή Bundesliga, μένοντας έτσι στο 1-1 με τη Βόλφσμπουργκ.

Άιντραχτ σε κρίση… Η αντίπαλος ομάδα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δεν κατάφερε να πάρει ούτε αυτή τη φορά νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 με τη Βόλφσμπουργκ!

Πρώτη απώλεια για τη Βόλφσμπουργκ που παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga, έχοντας πλέον συγκάτοικο την Μπάγερν του Νάγκελσμαν. Οι «αετοί» κατάφεραν πάντως να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και να βάλουν τις βάσεις για το διπλό.

Ο Κόστιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λάμερς με απίθανο πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 0-1 στο 38ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και βρήκαν το γκολ, με τον Βέγκχορστ στο 70ο λεπτό, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Μπόρναου, Εμπαμπού, Γκιλαβογκί, Λακρουά, Άρνολντ, Στέφεν (46’ Ενμετσά), Γκέρχαρντ (86’ Ρουσιγιόν), Βέγκχορστ, Βάλντσμιντ (72’ Μπακού), Λουκεμπάκιο.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Χιντερέγκερ, Ντουρμ, Εντικά, Ντα Κόστα, Κόστιτς (72’ Λίντστρεμ), Καμάντα (82’ Ιλζάνκερ), Σο (82’ Χρούστιτς), Γιάκιτς, Μπορέ, Λάμερς (72’ Χάουγκε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ