Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου 1-2

Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου 1-2

Η ιστορική ομάδα έχασε εντός έδρας από την Χέρτα με 2-1 και είναι πλέον πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία. Μεγάλη νίκη της Άιντραχτ επί της Μάιντς με 3-0.

Η Χέρτα Βερολίνου επικράτησε εκτός έδρας του Αμβούργου με 2-1, βυθίζοντας τους γηπεδούχους εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα. Το Αμβούργο είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και απέχει εφτά βαθμούς από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ιστορική ομάδα του λιμανιού, ειδικά μετά την ήττα από την Χέρτα. Το Αμβούργο προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Σάντος στο 25’ αλλά η συνέχεια ανήκε στους πρωτευουσιάνους. Ο Λαζάρο ισοφάρισε στο 56’ και ο Καλού διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2) εφτά λεπτά αργότερα.

«Καθάρισε» στο πρώτο η Άιντραχτ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία επικράτησε εύκολα της Μάιντς με 3-0. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και σ’ αυτό το διάστημα σημείωσε και τα τρία γκολ. Ο Μπόατενγκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό και ο Γιόβιτς έκανε το 2-0 στο 23’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με σκόρερ τον Ρέμπιτς.

Ματσάρα Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 3-3

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με την Χόφενχαϊμ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες 3-3. Η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε με τον Χέμπνερ στο 13’ αλλά ο Ντρμιτς ισοφάρισε για την Γκλάντμπαχ στο 33’. Ο Κράμαριτς έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους στο 58’ με εύστοχο πέναλτι ενώ ο Στιντλ ισοφάρισε για την Μπορούσια στο 72’. Ο Γκριλτς έδωσε το προβάδισμα στην Χόφενχαϊμ στο 73’ αλλά στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Γκίντερ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Βέρντερ (1-3)

Η Βέρντερ Βρέμης πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε της Άουγκσμπουργκ με 3-1. Ο Μπελφοντίλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Βρέμης στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης και ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 πέντε λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους. Ο Κεντίρα μείωσε στο 63’ (1-2) αλλά ο Κρούζε «έγραψε» στο 82΄το τελικό 1-3.

Τα γκολ στο Αμβούργο – Χέρτα

Τα γκολ στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντς

Τα γκολ στο Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ