Λεβαντόφσκι – «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη Μπάγερν»

Λεβαντόφσκι – «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη Μπάγερν»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξήρε την αφοσίωσή του στη Μπάγερν Μονάχου μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης για το 2020-21.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε άλλο ένα γαλόνι στην καριέρα του μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης για το 2020-21, όπου έσπασε όλα τα κοντέρ, σημειώνοντας 41 γκολ.

Ο Πολωνός έλαβε χθες το «χρυσό παπούτσι» σε εκδήλωση που έγινε στο Μόναχο και στις δηλώσεις του μίλησε για το μέλλον του, το οποίο βρίσκεται στη Μπάγερν, καθώς όπως τόνισε δεν έχει να αποδείξει τίποτα στα άλλα πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου, υπήρχαν σενάρια που ήθελαν τον Λεβαντόφσκι να ζητάει να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, στην αναζήτηση για νέα κίνητρα και εμπειρίες. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο κόσμος θα συνεχίσει να τον βλέπει να αγωνίζεται με την κόκκινη φανέλα για πολλά χρόνια ακόμα.

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε άλλο πρωτάθλημα. Μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους από άλλα πρωταθλήματα στο Champions League. Είμαι 100 % συγκεντρωμένος στην Μπάγερν Μονάχου, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μου. Είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι εδώ για πολύ καιρό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ