Bundesliga – Η ρηξικέλευθη πρόταση για να σταματήσει η ηγεμονία της Μπάγερν

Bundesliga – Η ρηξικέλευθη πρόταση για να σταματήσει η ηγεμονία της Μπάγερν

Ο πρώην πρόεδρος της Λεβερκούζεν Βόλφανγκ Χολτσχάουζερ, πρότεινε τη διεξαγωγή playoffs στην Bundesliga όπου θα αναδεικνύουν τον πρωταθλητή κάθε σεζόν.

Η Bundesliga έχει μετατραπεί σε υπόθεση του ενός τα τελευταία εννέα χρόνια, με την Μπάγερν Μονάχου να «διαλύει» τον ανταγωνισμό και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.

Ωστόσο, ο εύκολος τρόπος με τον οποίο κατακτούν τα πρωταθλήματα οι Βαυαροί δεν αρέσει σε πολλούς, οι οποίοι θεωρούν πως χάνεται πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον για την «μάχη» του τίτλου, κάτι που κάνει κακό στην Bundesliga.

Ο πρώην πρόεδρος της Λεβερκούζεν και για χρόνια επικεφαλής του γερμανικού πρωταθλήματος, Βόλφανγκ Χολτσχάουζερ πρότεινε, σε δηλώσεις του στο «Spox«, έναν τρόπο για να σταματήσει η ηγεμονιά της Μπάγερν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενό του, μετά το τέλος των 34 αγωνιστικών, οι τέσσερις πρώτοι θα αναμετρώνται μεταξύ τους (1-4, 2-3), με τους νικητές να δίνουν… ραντεβού στον μεγάλο τελικό και τους ηττημένους στον μικρό.

Επίσης μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να μοιράζονται τα χρήματα στις ομάδες, λέγοντας πως θα ήταν καλύτερο ο τελευταίος να παίρνει περισσότερα από τον πέμπτο και ούτω καθεξής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ