Βέτσταϊν : «Δεν ανεχόμαστε τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου»

Βέτσταϊν : «Δεν ανεχόμαστε τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Φρανκ Βέτσταϊν, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα ανεχθεί τις δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου μετά ήττα από την Χέρτα Βερολίνου (1-2), με τον Έλληνα αμυντικό να αμφισβητεί τις επιλογές του προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ.

Την αντίδραση του εκτελεστικού διευθυντή του Αμβούργου, Φρανκ Βέτστσαϊν, έφεραν οι πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου κατά του προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε αμφισβητήσει τις επιλογές του τεχνικού των «δεινοσαύρων» και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε μαζί με άλλους παίκτες στη βασική ενδεκάδα.

«Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση», ήταν η απάντηση του Βέτσταϊν όσον αφορά το θέμα, ενώ όπως κάνουν λόγο στη Γερμανία ο Παπαδόπουλος, που δεν θέλει να μιλήσει με τον προπονητή του, θα έχει συζήτηση με τη διοίκηση του Αμβούργου.

Όπως προσθέτουν τα γερμανικά ρεπορτάζ, οι διοικούντες τους «δεινοσαύρους» θα μιλήσουν τηλεφωνικά με τον Έλληνα αμυντικό, ούτως ώστε να παρθούν οι αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ