Ο Χάαλαντ είναι ο ακριβότερος παίκτης στον κόσμο

Ο Χάαλαντ είναι ο ακριβότερος παίκτης στον κόσμο

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι για πρώτη φορά ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με αξία 144 εκατομμύρια ευρώ και παρουσίασε αύξηση της αξίας του κατά 8%.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην πρώτη θέση του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστής στον κόσμο με 144 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα παρουσίασε αύξηση της αξίας του κατά 8% καθώς τον Ιούλιο του 2021 η αξία του έφτανε τα 133 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 139 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή 36 εκατομμύρια λιγότερα από την προηγούμενη χρονιά και αυτό γιατί ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τρίτος στη λίστα είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ ο οποίος ανέβηκε μία θέση και η αξία του ανέρχεται στα 121 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τους παίκτες κάτω των 20 ετών ο Φλόριαν Βιρτς της Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι αυτός όπου η αξία του αυξήθηκε περισσότερο τους τελευταίους τρεις μήνες κατά 14 εκατομμύρια ευρώ και έφτασε συνολικά τα 72 εκατομμύρια.

Ο Πέδρι, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα παραμένει ο πιο ακριβός πέφτεις κάτω των 20 ετών με 81 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανάλυση, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ακόμη ανακτήσει την «προ-πανδημίας» αξία τους στην αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ