Ηττα-σοκ για την Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό (1-2)

Ηττα-σοκ για την Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό (1-2)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ηττήθηκε εντός έδρας από την Χέρτα Βερολίνου με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το εντός έδρας παιχνίδι με την Χέρτα Βερολίνου, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες (21/10), δέχθηκε ήττα – σοκ από τους πρωτευουσιάνους με 2-1. Μια αναπάντεχη ήττα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας μαζέψει μόλις 8 βαθμούς (1-5-2).

Μια συγκομιδή που τη φέρνει στην 14η θέση και στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ από την άλλη πλευρά, η Χέρτα έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στη 12η θέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει νίκη εντός έδρας, έχοντας 0-3-1 σε τέσσερα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ρίχτερ, μετά την ασίστ του Νταρίντα. Μετά το γκολ η Άιντραχτ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 63’ μάλιστα η Χέρτα έκανε το 2-0 με τον νεοεισελθώντα Εκκέλενκαμπ. Ο άσος των φιλοξενούμενων βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 2-0 για την ομάδα του Βερολίνου.

Η Αιντραχτ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 78’ με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ, 3-4-1-2): Τραπ – Χιντερέγκερ, Χασέμπε, Εντικά – Τσάντλερ (46′ Τουρέ), Γιάκιτς (69′ Πασιένσια), Σόου, Κόστιτς – Χάουγκε – Λάμερς (60′ Μπορέ), Λίντστρομ (46′ Καμάντα)

Στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 18 πόντους ανέβηκε η Ντόρτμουντ, με την ομάδα του Μάρκο Ρόζε να επικρατεί εντός έδρας της Μάιντς με 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ρόις, με τον Χάαλαντ στο 54’ να κάνει το 2-0 και να βάζει τις βάσεις για τη νίκη.

Η Μάιντς μείωσε στο 87’ σε 2-1 με τον Μπούρκαρντ, αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Χάαλαντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έκανε το 3-1 και έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενούμενων για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, η Μπόχουμ κέρδισε στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ με 1-0, χάρη στο γκολ του Λοσίλα.

Νίκη και για την Ουνιόν Βερολίνου, με τους πρωτευουσιάνους να επικρατούν εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 2-0. Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Φράιμπουργκ και την Λειψία.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με την Στουτγκάρδη, το οποίο θα αρχίσει στις 19:30.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 15/10

Χόφενχαϊμ-Κολωνία 5-0

Σάββατο, 16/10

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάιντς 3-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χέρτα Βερολίνου 1-2
Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ 2-0
Φράιμπουργκ-Λειψία 1-1
Γκρόιτερ Φιρτ-Μπόχουμ 0-1
Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή, 17/10

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Αρμίνια Μπίλεφελντ (18:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ