Μπορούσια Ντόρτμουντ : «Με απείλησαν με κλωτσιές αν δεν σταμάταγα τις «ποδιές»» είπε ο Σάντσο

Μπορούσια Ντόρτμουντ : «Με απείλησαν με κλωτσιές αν δεν σταμάταγα τις «ποδιές»» είπε ο Σάντσο

Οι πολλές «ποδιές» του Τζάντον Σάντσο στις προπονήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ έκαναν αρκετούς συμπαίκτες του να χάσουν τη ψυχραιμία τους και να τον «απειλήσουν» με κλωτσιές αν δεν άλλαζε στάση.

Κάτι το νεαρό της ηλικίας, κάτι η άγνοια κινδύνου, κάτι η άριστη τεχνική του έφεραν τον Τζάντον Σάντσο στο «στόχαστρο» των προπονήσεων της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να έχουν πολλά νεύρα μαζί του, αφού δεν σταματούσε να τους μοιράζει «ποδιές».

Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της γερμανικής ομάδας με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως ο αρχηγός των Βεστφαλών, Μάρσελ Σμέλτσερ, τον είχε προειδοποιήσει πως αν δεν άλλαζε… τροπάριο θα έτρωγε πολλές κλωτσιές, μέχρι να βάλει μυαλό.

«Δεν είχα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης να κάνω «ποδιά» μέχρι και στους αρχηγούς των ομάδων. Όπως για παράδειγμα στον Βινσέντ Κομπανί ή στον Μάρσελ Σμέλτσερ. Ωστόσο, μου είπαν να το σταματήσω άμεσα, γιατί δεν τους άρεσαν αυτά και σε περίπτωση που δεν τους άκουγα θα υπήρχαν πολλές κλωτσιές!

Αυτό βέβαια με βοήθησε και στο παιχνίδι μου και πλέον δεν κρατάω τόσο πολύ την μπάλα, θέλοντας να δείξει σε όλους πόσο καλός είμαι με αυτή στα πόδια μου. Πλέον πασάρω πιο γρήγορα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να βγει μπροστά στην επίθεση», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ