Ο Νάγκελσμαν χάνει και το παιχνίδι Κυπέλου με την Γκλάντμπαχ λόγω κορωνοϊού

Ο Νάγκελσμαν χάνει και το παιχνίδι Κυπέλου με την Γκλάντμπαχ λόγω κορωνοϊού

Δεν έχει αναρρώσει ακόμη ο Γερμανός προπονητής και θα χάσει το ματς με την Γλάντμπαχ για το Κύπελλο.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θα χάσει και τον αυριανό αγώνα της δεύτερης φάσης του γερμανικού Κυπέλλου-εκτός έδρας με την Γκλάντμπαχ-, αφού δεν κατάφερε να αναρρώσει από την Covid-19, όπως είπε ο ίδιος σήμερα.

Ο Νάγκελσμαν έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν-με Μπενφίκα και Χοφενχάιμ-, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα, αλλά όπως τόνισε, ελπίζει να επιστρέψει για τον αγώνα της Bundesliga με την Ουνιόν στο Βερολίνο το Σάββατο.

«Τα πάω καλά και όλα είναι εντάξει», είπε ο Νάγκελσμαν ενόψει του αγώνα την Τετάρτη. «Αλλά δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί για το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ. Παραμένω σε καραντίνα κατ’οίκον και έχω το επόμενο τεστ την Πέμπτη. Έκανα ένα τεστ χθες το οποίο δυστυχώς δεν πήγε με τον τρόπο που θα μπορούσα να είμαι στη Γκλάντμπαχ. Ελπίζω να είναι διαφορετικά την Πέμπτη. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά, αλλά χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία πολλά είναι δυνατά. Είμαι χαρούμενος που έχει πάει τόσο καλά μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

Η Μπάγερν χωρίς τον Νάγκελσμαν στον πάγκο της κέρδισε με το ίδιο σκορ 4-0 τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα και την Χοφενχάιμ στο Μόναχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ