Η Μπάγερν συμφώνησε για να φύγει ο Κομάν

Η Μπάγερν συμφώνησε για να φύγει ο Κομάν

Η Μπάγερν είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν για να μην την «πατήσει» όπως με τον Νταβίντ Αλάμπα.

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου άλλαξε τακτική, μετά τη φυγή του Νταβίντ Αλάμπα, κι είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο Γάλλος επιθετικός απέρριψε δύο φορές τις προτάσεις των Βαυαρών για να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2023, για τρία επιπλέον χρόνια. Ο Κομάν, ο οποίος μετακόμισε από τη Γιουβέντους στο Μόναχο πριν από έξι χρόνια, ζητά 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα διπλάσια απ’ όσα λαμβάνει τώρα για να βάλει την υπογραφή του στα νέα συμβόλαια.

Η διοίκηση της Μπάγερν δεν θέλει να επαναληφθεί η υπόθεση Αλάμπα, ο οποίος απέρριπτε συνεχώς προτάσεις και τελικά μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε όμως θέλει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κομάν, καθώς αν τις αποδεχθεί τότε θα διαταράξει τις ισορροπίες με τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας, που κι αυτοί θα απαιτήσουν αναπροσαρμογή στα δικά τους συμβόλαια.

Ετσι σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Κομάν ειδοποιήθηκε πως η διοίκηση έκανε αποδεκτό το αίτημα του για μεταγραφή και είναι ανοικτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του. Οποια ομάδα προσφέρει πάνω από 50 εκατ. ευρώ τότε η διοίκηση των Βαυαρών είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει. Η αγγλική εφημερίδα «The Sun» υποστηρίζει πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ