Μπάγερν Μονάχου – Ξανά σε καραντίνα ο Κίμιχ

Μπάγερν Μονάχου – Ξανά σε καραντίνα ο Κίμιχ

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου τέθηκε εκ νέου σε καραντίνα, καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στο κορωνοϊό.

Ο Τζοσούα Κίμιχ τέθηκε ξανά σε καραντίνα για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άουσμπρουγκ.

Ο προπονητής του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επιβεβαίωσε πως ο Γερμανός μέσος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «βαυαρούς», καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

«Με τον Τζόσουα είναι ένα προληπτικό μέτρο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η υποψία ότι ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που έχει Covid-19. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα βγει το αποτέλεσμα σχετικά με το άτομο που βρίσκεται κοντά στον Τζόσουα. Θα έπρεπε να είναι σήμερα, αλλά δεν ξέρω 100%. Δεν ήταν μαζί μας σήμερα προληπτικά. Θα αποφασιστεί αργότερα σήμερα και θα μάθουμε περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπάγερν.

Ο Κίμιχ βγήκε πρόσφατα από καραντίνα μια εβδομάδας, καθώς ο συμπαίκτης του Νίκλας Ζίλε είχε βρεθεί θετικός νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ