Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-1

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-1

Κάζο για την Μπάγερν στο ντέρμπι της Βαυαρίας. Η Άουγκσμπουργκ υποχρέωσε σε ήττα (2-1) τους πρωταθλητές οι οποίοι θα δουν την Ντόρτμουντ να τους πλησιάζει στον πόντο, εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» κερδίσουν το Σάββατο την Στουτγκάρδη.

Με τον χειρότερο τρόπο επέστρεψε η Μπάγερν μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρουσιάστηκε αγνώριστη στο τοπικό ντέρμπι με την Άουγκσμπουργκ η οποία επικράτησε με 2-1 και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Στον πόντο θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή η Ντόρτμουντ, εφόσον νικήσει την Στουτγκάρδη το Σάββατο (20/11).

Στο 23′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με πλασέ του Πέτερσεν και 13 λεπτά μετά έφτασαν και στο 2-0 με κεφαλιά του Χαν. Ο Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά καθώς μείωσε με πλασέ στο 39′, για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν πίεσε για να πάρει έστω το βαθμό, είχε τις στιγμές της με τον Λεβαντόφσκι αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ και μοιραία ηττήθηκε μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Αουγκσμπουργκ: Γκίκιεβιτς, Γκούνι, Χουβελέεουβ, Όξοφορντ, Πέντερσεν (74’Γκρουέζο), Μάιερ, Ντόρτς (74’Μόραβεκ), Καλιτζιούρι (58’Φραμπέργκερ), Ιάγκο, Ζεκίρι (82’Κόρδοβα), Χαν (82’Γένσεν).

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ (87’Ενιανζού), Ουπαμεκανό, Ερναντές, Ρίτσαρντς (52’Ντέιβις), Ζάμπιτσερ (52’Μουσιάλα), Γκορέτζκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ (69’Τσούπο-Μότινγκ), Λεβαντόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ