Λείψια – Mπάγερ Λεβερκούζεν 1-3

Λείψια – Mπάγερ Λεβερκούζεν 1-3

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Λειψία για την 15η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και εδραιώνεται στην 3η θέση.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Λειψία, καθώς επικράτησε άνετα με 3-1 μετά από 15 αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα εδραιώνεται στην 3η θέση με 24 βαθμούς και βρίσκεται σε τροχιά Champions League.

Ο αγώνας

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση και μόλις στο 8ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ όμως τελικά το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση του βίντεο ο Ντιαμπί ήταν σε θέση οφσάιντ.

Βέβαια με την συμπλήρωση 21 λεπτών στην αναμέτρηση η Λεβερκούζεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Βιρτς όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λειψία και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό η Μπάγερ πέτυχε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ντιαμπί, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και η Μπάγερ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η Λειψία στο 62ο λεπτό κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Σίλβα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νκουνκού και φάνηκε ότι θα έμπαινε ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Όμως δύο λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό η Λεβερκούζεν πέτυχε και τρίτο τέρμα με σκόρερ Φρίμπονγκ, ο οποίος με ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ