Συναγερμός στην Λειψία – Νέο κρούσμα κορωνοϊού, ακυρώθηκε η προπόνηση

Συναγερμός στην Λειψία – Νέο κρούσμα κορωνοϊού, ακυρώθηκε η προπόνηση

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τη Λειψία, καθώς μετά από προπονητή και ποδοσφαιριστές, θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της.

«Βράζει» από τον κορωνοϊό η Λειψία. Μετά τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν σε ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας, αλλά και στον προπονητή της, ήρθε να προστεθεί στη λίστα των νοσούντων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «κόκκινων ταύρων».

Η παραπάνω εξέλιξη οδήγησε στην ακύρωση της σημερινής προπόνησης για προληπτικούς λόγους, με όλους τους ποδοσφαιριστές να προχωρούν σε διενέργεια PCR test.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της περασμένης βδομάδας, είχε βρεθεί θετικός ο τεχνικός της Λειψίας, Τζέσε Μαρς, ενώ μετά το παιχνίδι με την Μπριζ ο ιός ανιχνεύθηκε και στους Γιουσοφ Πούλσεν, Ούγκο Νοβόα, Μοχάμεντ Σιμάκαν, Βίλι Όρμπαν, για να ακολουθήσουν έπειτα και μέλη του προπονητικού επιτελείου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους υπεύθυνους του συλλόγου, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είτε είναι εμβολιασμένα και με τις δύο δόσεις είτε έχουν αναρρώσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ