Οργή Μίλερ για Μέσι και Λεβαντόφσκι – «Θα την πληρώσει η Μπαρτσελόνα»

Οργή Μίλερ για Μέσι και Λεβαντόφσκι – «Θα την πληρώσει η Μπαρτσελόνα»

Ο Τόμας Μίλερ εξοργίστηκε με την "αδικία' στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και... απειλεί την Ευρώπη με νέο Champions League και την Μπαρτσελόνα με συντριβή και αποκλεισμό.

Η 7η χρυσή μπάλα του Λιονέλ Μέσι έχει σηκώσει μπόλικη… σκόνη, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπρεπε να είναι ο μεγάλος νικητής.

Με ανάρτησή του στο LinkedIn, ο Τόμας Μίλερ εκτόξευσε τα… βέλη του κατά της ψηφοφορίας για τη Χρυσή Μπάλα, κάνοντας λόγο για αδικία προς το πρόσωπο του συμπαίκτη του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός επιθετικός εξέφρασε την οργή του, ενώ έστειλε και… μήνυμα στην Μπαρτσελόνα, πως θα πληρώσει τα σπασμένα την επόμενη Τετάρτη στο Champions League.

«Από βαυαρική, πολωνική αλλά και από γερμανική άποψη, η παρουσίαση της Χρυσής Μπάλας χθες το απόγευμα ήταν σίγουρα μια απογοήτευση. Για κάποιους έστω και λίγο περισσότερο.

Αν και είμαι στη δουλειά για λίγο περισσότερο και επομένως δεν ήμουν πραγματικά έκπληκτος με το αποτέλεσμα (ήταν παρόμοιο με τον Φρανκ Ριμπέρι το 2013), το όλο πράγμα σχημάτισε ή ενίσχυσε μια σκέψη μέσα μου.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην Bundesliga και δεν πρέπει να μας κρύβουμε. Ωστόσο, περαιτέρω διεθνείς επιτυχίες είναι απαραίτητες για την παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να βάλω τα πάντα στην ισορροπία για να φέρω το Champions League πίσω στο Μόναχο και να δείξω στον κόσμο του ποδοσφαίρου τι συμβαίνει.

Και πάνω από όλα, τι έχει να προσφέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την επόμενη ευκαιρία να το κάνουμε την επόμενη Τετάρτη στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ας το αντιμετωπίσουμε!

ΥΓ: Με τον Λιονέλ Μέσι, οι εκλογές ήταν ίσως το καλύτερο ατομικιστικό που έχει δημιουργήσει ποτέ το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Lionel για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ακόμα κι αν πιστεύω ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα το άξιζε περισσότερο αυτή τη φορά. Τι εννοείτε όλοι;», ανέφερε ο 32χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός στο ποστάρισμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ