Μπάγερν Μονάχου : Οι Βαυαροί ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι

Μπάγερν Μονάχου : Οι Βαυαροί ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι

Την ώρα που τα γερμανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Μπάγερν Μονάχου ούτε που σκέφτεται να παραχωρήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στην Ισπανία γράφουν πως οι Βαυαροί έχουν ήδη βγει στην αγορά για να αναζητήσουν τον διάδοχο του Πολωνού επιθετικού.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα το ερχόμενο καλοκαίρι. Βλέπετε, η απόφαση του να προσλάβει τον Πίνι Ζάχαβι, τον ιδανικό μεσάζοντα για τη θετική έκβαση των δύσκολων μετεγγραφικών deal, έχει σηκώσει θύελλα δημοσιευμάτων και φημολογιών περί επιθυμίας του να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Πολωνός θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, έχοντας ενημερώσει μάλιστα τον γενικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίνγκε, πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εκπληρώσει την επιθυμία του. Έτσι, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας, η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει βγει ήδη στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Η Marca υποστηρίζει πως από την εγχώρια αγορά ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας είναι φυσικά αυτός που ξεχωρίζει, καθότι διεθνής Γερμανός και σε καλή ηλικία (22), δεν αποκλείεται όμως να γίνει προσπάθεια (και) για τον Χάρι Κέιν, εφόσον ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο διαδεχθεί τον Γιουπ Χάινκες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θυμηθείτε το προ τεσσάρων ημερών δημοσίευμα του «Kicker»

Μπάγερν Μονάχου : Δεν πουλάει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ