Γκρόιτερ Φιρτ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Γκρόιτερ Φιρτ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Έπρεπε να περάσουν 15 αγωνιστικές για να κάνει «σεφτέ» στη φετινή Bundesliga η Γκρόιτερ Φιρτ που επικράτησε 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου.

Μετά από 23 εντός έδρας παιχνίδια στην Bundesliga χωρίς «τρίποντο», η Γκρόιτερ Φιρτ γεύτηκε επιτέλους την χαρά της νίκης, καθώς κέρδισε με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα του Στέφαν έφτασε τους 4 βαθμούς, με την Ούνιον, η οποία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών, να χάνει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με την ομάδα του Βερολίνου να δυσκολεύεται να επιβάλλει την ανωτερότητά της στο χορτάρι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 56ο λεπτό ο Νίλσεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια, η Ούνιον ανέβασε την απόδοσή της, με τον Φίσερ να περνάει στο παιχνίδι όλα τα επιθετικά του όπλα, αλλά παρά τις 2-3 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στην ισοφάριση.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Μπούρχερτ, Μεγιερχόφερ, Γκρίσμπεκ, Μπάουερ, Βίλεμς, Κρίστιανσεν, Σεγκίν, Τίλμαν (85′ Σέουφερτ), Νίλσεν (86′ Ντούντζιακ), Αμπιάμα (61′ Λέβελινγκ), Χργκότα (74′ Ίτεν)

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Λούτε, Γιάκελ, Κνόχε, Μπαουμγκαρτλ (76′ Φογκλζαμερ), Ριέρσον, Χαραγκούτσι (82′ Τόιχερτ), Πρόμελ, Γκίσελμαν, Κρούζε (63′ Αβονίγι), Μπέκερ, Μπέρενς (82′ Έντο)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ