Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 5-2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 5-2

Η Άιντραχτ επικράτησε με 5-2 εντός έδρας της Λεβερκούζεν με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 22ο λεπτό, αρχικά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 50ο λεπτό.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 5-2 για την 15η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Λεβερκούζεν κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η Άιντραχτ έβγαλε αντίδραση και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε ολοκληρώσει την ανατροπή και στο 76ο λεπτό έγραψε το 5-2 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Ο αγώνας

Η Λεβερκούζεν μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και αιφνιδίασε την Άιντραχτ καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πάτρικ Σικ. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σικ με πέναλτι έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Από εκεί και πέρα όμως Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφυπνίστηκε και στο 23ο λεπτό του παιχνιδιού μείωσε σε 2-1 με τον Τούτα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Γέσπερ Λίνστορμ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ουσιαστικά ξεκίνησε η αναμέτρηση και πάλι από την αρχή. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ολοκλήρωσε την ανατροπή καθώς ο Εντικά έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους.

Η Άιντραχτ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο Γκάζι και στο 66ο λεπτό του αγώνα πέτυχε και τέταρτο γκολ αυτή τη φορά με σκόρερ τον Γιάχιτς. Δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν για πέμπτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα αυτή τη φορά με τον Τζιμπρίλ Σο, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 5-2.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ