Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 0-5 – «Οργια» Γκνάμπρι, ιστορικός Λέβα και στο +9 η Μπάγερν

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 0-5 – «Οργια» Γκνάμπρι, ιστορικός Λέβα και στο +9 η Μπάγερν

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκνάμπρι, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 5-0 της Στουτγκάρδης και αποσπάστηκε στο +9 από την Ντόρτμουντ. - Ιστορία εγραψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκερτ Μίλερ με 42 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Μπορεί να μην κέρδισε την Χρυσή Μπάλα, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να γράφει ιστορία με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός επιθετικός σημείωσε δυο γκολ στον αγώνα κόντρα στην Στουτγκάρδη μέσα σε τρία λεπτά, ισοφάρισε το μυθικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 42 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος και είναι έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα στην Βόλφσμπουργκ την επόμενη αγωνιστική να ξεπεράσει τον θρυλικό Γερμανό επιθετικό.

Λίγη από την λάμψη του Λέβα, πήρε και ο Σερζ Γκνάμπρι, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να εμπλέκεται και στα πέντε γκολ των Πρωταθλητών Γερμανίας (3 γκολ, 2 ασίστ), με την βαυαρική μηχανή να σταματάει στο 5-0 κόντρα στην Στουτγκάρδη. Πλέον, η ομάδα του Νάγκλεσμαν βρίσκεται στο +9 από την δεύτερη Ντόρτμουντ, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο από τους Βεστφάλους.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους Πρωταθλητές για 40 λεπτά, ωστόσο η Μπάγερν βρήκε την λύση. Ο Γκνάμπρι, μετά από ασίστ του Σανέ, άνοιξε τον χορό των τερμάτων, για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν πάτησε το γκάζι και ο Γκνάμπρι, μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα, ξεκίνησαν οι ιστορικές στιγμές του παιχνιδιού. Μέσα σε τρία λεπτά, ο Λέβα σκόραρε δυο φορές (69΄, 72΄), ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκνάμπρι, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ.

Πλέον, η Μπάγερν δείχνει ασταμάτητη για ακόμα ένα πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, μπήκε σε μπελάδες για την παραμονή της στην κατηγορία

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Αντόν, Έντο, Κεμπφ, Μαυροπάνος, Κουλιμπαλί (64’ Σίλας), Καραζόρ, Μαρμούς (84’ Τιμπιντί), Φέρστερ (64’ Φίχριχ), Μανγκαλά (76’ Φαγκρ), Ίτο

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Ρόκα (75’ Νιανζού), Ντέιβις (78’ Ρίτσαρντς), Ερναντές, Μουσιάλα, Μίλερ (78’ Κουζάνς), Κομάν (27’ Σανέ), ΦΓκνάμπρι (75’ Τίλμαν), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ