Χέρτα Βερολίνου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-2

Χέρτα Βερολίνου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-2

Πρωτάθλημα τέλος για την Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν με 3-2 από τη Χέρτα στο Βερολίνο, έμειναν στο -9 από την Μπάγερν και... λένε αντίο στον τίτλο.

Η Χέρτα Βερολίνου πήρε μια σπουδαία νίκη εντός έδρας με 3-2 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 17η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Μπορεί η γηπεδούχοι στο ημίχρονο να ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ να κάνει την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση. Με την ήττα αυτή η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε στο -9 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου και φαίνεται πως πρόκειται να χαθεί ένα ακόμα πρωτάθλημα, καθώς οι Βαυαροί μοιάζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

O αγώνας

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε πιο καλά την αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό του αγώνα με τον Μπραντ κάνοντας το 1-0 για τους Βεστφαλούς. Από κει και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση με την Ντόρτμουντ να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 1-0.

Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Χέρτα Βερολίνου να κάνει την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση. Αρχικά στο 51ο λεπτό ο Μπελφοντίλ ισοφάρισε για την Χέρτα σε 1-1. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρίχτερ που στο 57ο λεπτό έφερε τούμπα το ματς κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 69ο ο Ρίχτερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του γράφοντας το 3-1. Από κει και πέρα το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ντόρτμουντ ήταν να μειώσει στο 83ο λεπτό με τον Τίγκες σε 3-2.

ΧΕΡΤΑ: Σβόλοβ, Πέκαρικ, Τουρναρίγκα, Σταρκ, Μίτελστεντ, Ρίχτερ, Νταρίντα, Ασκασίμπαρ, Εκελένκαμπ, Μπελφοντίλ, Μαολίντα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Μενιέ, Βιτσέλ, Πόνγκρατσιτς, Σουλτζ, Μπραντ, Τζαν, Νταχούντ, Ρόις, Μάλεν, Χάλαντ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ