Στέγκερ : «Δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Μπολτ»

Στέγκερ : «Δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Μπολτ»

Ο Πίτερ Στέγκερ τσέκαρε τις ικανότητες του Γιουσέιν Μπολτ στην προχθεσινή προπόνηση της Ντόρτμουντ, στην οποία συμμετείχε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ. Ο προπονητής των Βεστφαλών ωστόσο, επεσήμανε ότι ο Μπολτ δεν έχει την απαραίτητη ετοιμότητα για να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο, όπως αναφέρει η Sun. Ο Μπολτ σκόραρε και έκανε ποδιά στην προπόνηση προσφέροντας τις δικές […]

Ο Πίτερ Στέγκερ τσέκαρε τις ικανότητες του Γιουσέιν Μπολτ στην προχθεσινή προπόνηση της Ντόρτμουντ, στην οποία συμμετείχε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ. Ο προπονητής των Βεστφαλών ωστόσο, επεσήμανε ότι ο Μπολτ δεν έχει την απαραίτητη ετοιμότητα για να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο, όπως αναφέρει η Sun.

Ο Μπολτ σκόραρε και έκανε ποδιά στην προπόνηση προσφέροντας τις δικές του εντυπωσιακές στιγμές στο κοινό που πήγε στο προπονητικό κέντρο για να δει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες από κοντά.

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε ότι ο 31χρονος σπρίντερ και κάτοχος οκτώ Ολυμπιακών μεταλλίων έχει ακόμα πολλή δουλειά για να γίνει κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ