Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 5-1

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 5-1

Οι Βεστφαλοί νίκησαν άνετα με 5-1 τη Φράιμπουργκ με τον Χάαλαντ και τον Μενιέ να σκοράρουν δυο φορές και πλησίασαν την Μπάγερν στην κορυφή.

Η Ντόρτμουντ έκανε φύλλο και φτερό την Φράιμπουργκ, διαλύοντάς την με 5-1 και πλησίασε την Μπάγερν σε απόσταση τριών βαθμών, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να κάνει πάρτι σε ακόμη ένα ματς των Βεστφαλών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ όταν ο Μπραντ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Μενιέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σε φάση-καρμπόν στο 29′ ήρθε το 2-0. Ο Μπραντ εκτέλεσε κόρνερ αυτή τη φορά από δεξιά και πάλι ο Μενιέ σηκώθηκε και σκόραρε με το κεφάλι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χάαλαντ εκτέλεσε ιδανικά από δύσκολη γωνιά και πέτυχε το 3-0. HΦράιμπουργκ μείωσε στο 61′ με τον Ντεμίροβιτς ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ μετά από επέμβαση Κόμπελ. Ο Χάαλντ όμως χτύπησε πάλι στο 75′ όταν με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-4. Στο 86′ οι Βεστφαλοί συνδυάστηκαν ωραία και ο Νταούντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μενιέ (76’Βολφ), Τσαν (46’Ακάντζι), Χούμελς, Γκερέρο (71’Σουλτς), Νταούντ, Μπραντ, Μπέλινγχαμ (85’Βίτσελ), Μάλεν, Ρόις (71’Αζάρ), Χάαλαντ.

Φράιμπουργκ: Ούπχοφ, Κίμπλερ, Λάινχαρτ, Γκούλντε, Γκίντερ, Χάμπερερ (65’Καϊτέλ), Χέφλερ, Σάλαϊ (66’Βάισχαουπτ),, Γεόνγκ (46’Ντεμίροβιτς), Γκρίφο (46’Σάντε), Χέλερ (81’Πέτερσεν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ