Τεσσάρα με…300άρα Λεβαντόφσκι η Μπάγερν (0-4) – «Πάτησε» τετράδα η Ουνιόν (2-1, vid)

Τεσσάρα με…300άρα Λεβαντόφσκι η Μπάγερν (0-4) – «Πάτησε» τετράδα η Ουνιόν (2-1, vid)

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε εκτός έδρας την Κολωνία (0-4) με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 300 γκολ στη Bundesliga - Σπουδαία νίκη της Ουνιόν Βερολίνου (2-1 τη Χόφενχαϊμ) που πλασαρίστηκε στην τετράδα.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την επέλασή της στη φετινή Bundesliga, καθώς πέρασε άνετα με 4-0 από την έδρα της Κολωνίας για την 19η αγωνιστική και διατηρήθηκε στο +6 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ στο σημερινό ματς και έφτασε τον μυθικό αριθμό των 300 γκολ στην ιστορία της Bundesliga!

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′ για τους Βαυαρούς, με τον Τολισό στο 25′ να σημειώνει το 0-2. Ο Ουτ στο 31′ σκόραρε για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λέβα συνέχισε το… one man show, σκοράροντας στο 62′ και το 74′, πετυχαίνοντας το χατ-τρικ.

Παράλληλα, η Μπάγερν έγραψε ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία της, καθώς έφτασε τα 66 διαδοχικά ματς που βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο Βερολίνο, η Ουνιόν πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Χόφενχαϊμ και την έφτασε στη βαθμολογία, έχοντας και οι δύο ομάδες 31 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16′ με αυτογκόλ του Μπάουμγκαρντλ, αλλά ο Βογκλσάμερ ισοφάρισε άμεσα για την Ουνιόν στο 22′. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Φίσερ πέτυχε ο Πρόμελ στο 73′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Τα υπόλοια αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου 0-0
Μάιντζ – Μπόχουμ 1-0
Στουτγκάρδη – Λειψία 0-2
Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 19:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ