Zίλε: Aποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπάγερν

Zίλε: Aποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπάγερν

Μετά από μια πενταετία στην Μπάγερν Μονάχου ο Zίλε αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα των Βαυαρών.

Το συμβόλαιο του Νίκλας Ζίλε με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Βαυαρούς.

Την επιβεβαίωση της αποχώρησης του Zίλε από την ομάδα την επιβεβαίωσε και ο CEO της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς και θα αποχωρήσει μετά από πέντε χρόνια παραμονής στο Μόναχο.

Ο Ζίλε δέχτηκε μέσα στον Ιανουάριο πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση της Μπάγερν, ωστόσο απάντησε αρνητικά και η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού είναι η Νιούκαστλ, που όμως κινδυνεύει με υποβιβασμό και μοιάζει απίθανο ο Zίλε να μετακομίσει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία μετά από πέντε χρόνια παραμονής στους Βαυαρούς.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει μετρήσει 158 συμμετοχές με την Μπάγερν, ενώ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της 13 τίτλους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ