Μπάγερν Μονάχου – Γκρόιτερ Φιρτ 4-1

Μπάγερν Μονάχου – Γκρόιτερ Φιρτ 4-1

Μετά τη σοκαριστική ήττα της με 4-2 από τη Μπόχουμ, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε εμφατικά στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς διέλυσε με 4-1 την Γκρόιτερ Φιρτ εντός έδρας για την 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, καθώς επικράτησε άνετα 4-1 της Γκρόιτερ Φιρτ για την 23η αγωνιστική της Bundesliga, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη Ντόρτμουντ στους 9 βαθμούς, έχοντας ματς περισσότερο.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος. Αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν το προβάδισμα με τον Χργκότα στο 43′.

Η κατάσταση άλλαξε εντελώς στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε στο 47′, με τους Βαυαρούς να περνούν μπροστά με αυτογκόλ του Γκρισμπεκ στο 61′ (2-1).

Ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το 3-1 στο 82′, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσούπο Μοτινγκ στις καθυστερήσεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΆΧΟΥ: Ούλραϊχ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντές (53′ Ζούλε), Ρίτσαρντς (46′ Ρίτσαρντς), Κίμιχ, Τολισό (25′ Γκνάμπρι), Ζάμπιτσερ (87′ Ρόκα), Μίλερ, Σανέ (87′ Βάνερ), Λεβαντόφσκι

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Λίντε, Μεγιερχόφερ, Γκρίσμπεκ, Φίργκεφερ, Ίτερ, Σεγκίν (69′ Γκριν), Κρίστιανσεν, Τίλμαν, Ντούτζιακ (22′ Νίλσεν), Λέβελινγκ (62′ Μπάουερ), Χργκότα (69′ Πουλουλού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ