Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ 6-0

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ 6-0

Η Ντόρτμουντ διέλυσε με 6-0 τη Γκλάντμπαχ για την 23η αγωνιστική της Bundesliga και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου.

Με τον Μάρκο Ρόις να σκοράρει δις σε δεύτερο σερί ματς και να μοιράζει μία ασίστ, η Ντόρτμουντ έκανε «σκόνη και θρύψαλλα» την Γκλάντμπαχ, την οποία διέλυσε με 6-0 στο «Σίγκλναλ Ιντούνα Παρκ», παραμένοντας «ζωντανή» στην κατάκτηση του τίτλου, ούσα στο -6 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Η προετελευταία αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga κρίθηκε εν πολλοίς στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Βεστφαλοί βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν στο 26΄ με τον Ρόις και στο 32΄ με τον Μάλεν.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν «κατέβασαν ταχύτητα» στο δεύτερο μέρος ενόψει της ρεβάνς των play off του Europa League με την Ρέιντζερς (24/02), αντίθετα «πάτησαν κι άλλο το γκάζι», πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα.

Ο Βολφ έκανε το 3-0 στο 80′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μουκοκό σημείωσε το 4-0. Ο Ρόις έκανε το 5-0 στο 82′ και ο Τσαν με πέναλτι στο 90+1′ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Τσαν, Χούμελς, Ζαγκαντού (42′ Πόνγκρατσιτς), Γκερέιρο (67′ Σουλτς), Νταχούντ, Μπέλινχαμ, Ρέινα (30′ Μπραντ), Ρόις, Αζάρ (68′ Βολφ), Μάλεν (68′ Μουκόκο)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γκίντερ, Φρίντριχ, Ελβέντι, Λάινερ (67′ Σκάλι), Κονέ (78′ Κράμερ), Νοϊχάουζ, Μπενσεμπαϊνί, Χόφμαν, Πλέα, Εμπολό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ