Εκπρόσωπος της οικογένειας Χάαλαντ: «Σταματήστε τις εικασίες, δεν είναι μεταχειρισμένο αμάξι»

Εκπρόσωπος της οικογένειας Χάαλαντ: «Σταματήστε τις εικασίες, δεν είναι μεταχειρισμένο αμάξι»

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Χάαλαντ τα έβαλε με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να ζήτησε από τον Νορβηγό να περιμένει μέχρι το 2023 για να τον υπογράψει.

Ο Έρλινγκ Χαάλαντ είναι ο νούμερο ένα στόχος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, καθώς ο 21χρονος επιθετικός μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια και μετρά 23 γκολ και 6 ασίστ.

Μια από τις ομάδες που έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία της για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού είναι η και Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει μέσα στον επόμενο μήνα να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Βέβαια, ο ισπανικός σύλλογος ζήτησε από τον 21χρονο στράικερ να παραμείνει γι’ ακόμη μία σεζόν στη Ντόρτμουντ και να ενταχθεί στους «μερένγκες» το 2023, καθώς ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play, λόγω του Εμπαπέ.

Τα σενάρια αυτά προκάλεσαν την έκρηξη του εκπροσώπου της οικογένειας Χάλαντ, Γιαν Ας Φιουρτόφ, ο οποίος μέσω ανάρτησης στα social media εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιαν Ας Φιουρτόφ: 

«Παρακαλώ σταματήστε αυτές τις ιστορίες «συμφωνίας 2023″. Δεν είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που μπορεί να μείνει παρκαρισμένο κάπου μέχρι να χρειαστεί. Ο Χάλαντ είναι σαν μια Bugatti που ήδη χρησιμοποιείς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ