Κουνάνε… σεντόνι Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ

Κουνάνε… σεντόνι Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έστησε... πάρτι (3-0) κόντρα στην Αρμίνια, ενώ η Φράιμπουργκ έκανε περίπατο (3-0) κόντρα στη Χέρτα.

Αποφασιστικό βήμα για την τετράδα της Bundesliga έκαναν Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ. Οι δυο ομάδες μοίρασαν… τριάρες και βλέπουν Champions League.

Η Μπάγερ δε συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Αρμίνια, διαλύοντάς την με 3-0. Η ομάδα του Σοάν φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 πόντους, παραμένοντας στο… κυνήγι της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο 29ο λεπτό, ο Λούκας Αλάριο έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λεβερκούζεν, με τον Μούσα Ντιαμπί να παίρνει τη σκυτάλη στη συνέχεια. Στο 57΄ και στο 81΄, ο άσος της Μπάγερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, υπογράφοντας την εύκολη επικράτηση.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ (76′ Φοσού-Μενσά), Τα (87′ Κοσούνου), Ταπσόμπα, Μπάκερ (82′ Χιντσάπι), Αράνγκις, Παλάσιος (76′ Ντεμιρμπάι), Ντιαμπί (82′ Αντλί), Βιρτς, Παουλίνιο, Αλάριο

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Ντε Μεδίνα, Ράμος, Νίλσον, Λάουρσεν, Κούντσε, Βασιλειάδης, Βίμερ (76′ Χακ), Σεπφ (87′ Κρούγκερ), Οκουγκάβα (76′ Μπέλο), Σερά

Φράιμπουργκ-Χέρτα 3-0

Εύκολο έργο είχε και η Φράιμπουργκ κόντρα στη Χέρτα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Στο 12ο λεπτό, ο Γκρίφο έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους από την άσπρη βούλα, με τον Σέιντ να σημειώνει το δεύτερο γκολ. Στο 86΄, ο Χόλερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Φράιμπουργκ.

Τα αποτελέσματα της Bundesliga:

  • Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 2-2
  • Γκρόιτερ Φιρτ-Κολωνία 1-1
  • Ούνιον Βερολίνου-Μαιντς 3-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ