Γιουσέιν Μπολτ : «Έπαιζα ποδόσφαιρο στους δρόμους με πορτοκάλια»

Γιουσέιν Μπολτ : «Έπαιζα ποδόσφαιρο στους δρόμους με πορτοκάλια»

Η αγάπη του Γιουσέιν Μπολτ όταν ήταν μικρός για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη που είχε φτάσει στο σημείο να παίζει μέχρι και με πορτοκάλια, μιας και τότε το να βρει κανείς μπάλα ήταν δύσκολη υπόθεση.

Ο Γιουσέιν Μπολτ τα κατέκτησε όλα στο στίβο, αλλά, η μεγάλη του αγάπη ήταν και παραμένει το ποδόσφαιρο.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει προπονήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, θέλοντας να δείξει πως αξίζει ένα συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βεστφαλούς.

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στους δρόμους της Τζαμάικα, παρά τις δυσκολίες που είχε συναντήσει, ενώ αποκάλυψε και το είδωλό του που είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Όταν ήμουν στην Τζαμάικα έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου όπου έβρισκα. Σε δρόμους, σε αυλές, σε γήπεδα. Είχαμε δύσκολα χρόνια. Παίζαμε ακόμη και με πορτοκάλια ή και με κουτάκια αναψυκτικών, αφού δεν είχαμε μπάλες», ενώ για τον ποδοσφαιριστή που θαυμάζει περισσότερο είπε:

«Αν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτη θα έλεγα τον Ζλάταν. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει. Επίσης, μου αρέσει γιατί πιστεύει πως μπορεί να τα κάνει όλα, όπως εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ