Σε ποιά ομάδα θα συνεχίσει ο Χάαλαντ – Τι λένε οι «στοιχηματικές» εταιρείες;

Σε ποιά ομάδα θα συνεχίσει ο Χάαλαντ – Τι λένε οι «στοιχηματικές» εταιρείες;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απασχολεί τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και οι στοιχηματικές έχουν πάρει «φωτιά» σχετικά με το μέλλον του Νορβηγού επιθετικού.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού στη μεταγραφική αγορά. Ο Νορβηγός επιθετικός είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2024 με την Ντόρτμουντ, όλα δείχνουν πως σε λίγους μήνες θα αποτελέσει παρελθόν από τους Βεστφαλούς.

Ο 22χρονος στράικερ που έχει εκτοξεύσει την αξία του στη γερμανική ομάδα πάνω από τα 150.000.000 ευρώ απασχολεί τη μισή Ευρώπη και τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, ενώ ο Μίνο Ραϊόλα, που είναι ο ατζέντης του «δουλεύει» την περίπτωση του προκειμένου να αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, φέτος είναι η χρονιά για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του Χάαλαντ, με την Ντόρτμουντ να το έχει αποδεχτεί και απλά να περιμένει τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια της, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη για το που θα συνεχίσει από τον Αύγουστο και μετά.

Οι «στοιχηματικές» εταιρείες όπως είναι λογικό έχουν πάρει «φωτιά» για τον Νορβηγό, ενώ έχουν βγει ήδη οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του 22χρονου. Συγκεκριμένα, πρώτο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι (1.85), από κοντά και η Ρεάλ Μαδρίτης (2.50). Τρίτη στη λίστα η Μπαρτσελόνα (11.00) του Τσάβι. Μέσα στο κόλπο και η Μπάγερν Μονάχου (17.00), ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Παρί Σεν Ζερμέν (21.00).

Από εκεί και πέρα, η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την έλευση των Αράβων φέρνει και τη Νιούκαστλ (34.00) μέσα στις υποψήφιες ομάδες για την αγορά του χαρισματικού επιθετικού, ενώ οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (34.00), Λίβερπουλ (41.00) και Αρσεναλ (51.00) μπορεί βάσει αποδόσεων να συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες, όμως καλό θα ήταν να μην τις αποκλείσουμε.

Οι κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου είναι στα «πόδια» του Χάαλαντ, ο ίδιος καλείται να αποφασίσει, όπως και η Ντόρτμουντ, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει και ένας από τους πιο καλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Και ας είναι μόλις 22 ετών.

Εξάλλου μιλάμε για έναν παίκτη που μετράει 80 γκολ και 21 ασίστ σε 82 συμμετοχές στην Bundesliga και 15 γκολ και 2 ασίστ σε 13 παρουσίες στο Champions League!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ