Ζορίστηκε αλλά νίκησε η Μπάγερν (1-4) – «Καθάρισε» στο πρώτο μέρος η Λεβερκούζεν (2-1)

Ζορίστηκε αλλά νίκησε η Μπάγερν (1-4) – «Καθάρισε» στο πρώτο μέρος η Λεβερκούζεν (2-1)

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε πιο δύσκολα της Φράιμπουργκ, από όσο δείχνει το τελικό σκορ (1-4), κρατώντας διαφορά ασφαλείας από την Ντόρτμουντ. Σημαντικές νίκες για Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπόχουμ.

Η Bundesliga επέστρεψε μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος να ξεκινά με πέντε δυνατά παιχνίδια.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε δύσκολα της Φράιμπουργκ με σκορ 4-1, και παρότι τη μεγάλη έκταση του σκορ, οι Βαυαροί ζορίστηκαν αρκετά για περίπου 70 λεπτά στο ματς. Το σκορ για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν άνοιξε ο Γκορέτζκα στο 58′, όμως πέντε λεπτά αργότερα, ο Πέτερσεν έκανε το 1-1.

Στο 73′ ο Γκνάμπρι έδωσε ξανά τα ηνία στην Μπάγερν για το 2-1, με τον Κομάν να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 82ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάμπιτζερ.

Τη νίκη πανηγύρισε και η Μπάγερν Λεβερκούζεν επικρατώντας με σκορ 2-1 της Χέρτα Βερολίνου εντός έδρας, με την… ιστορία του αγώνα να γράφεται στο πρώτο μέρος.

Αρχικά, οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν με τον Αλάριο να κάνει το 1-0 στο 35′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπελαραμπί έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, κάνοντας το 2-0. Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Νταρίντα στο 42′ σε 2-1, όμως αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Στουτγκάρδη 1-1

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου 2-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκρόιτερ Φιρτ 0-0

Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-4

Χόφενχαϊμ-Μπόχουμ 1-2

19:30 Ντόρτμουντ-Λειψία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ