Οπαδοί Χέρτα Βερολίνου σε παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες»

Οπαδοί Χέρτα Βερολίνου σε παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες»

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην ομάδα της Χέρτα, μετά τη συντριβή στο τοπικό ντέρμπι με την Ουνιόν

Με τον υποβιβασμό φλερτάρει η Χέρτα Βερολίνου, μετά και τη συντριβή, εντός έδρας με 4-1, από την Ουνιόν, στο τοπικό ντέρμπι.

Μετά το παιχνίδι, οι οπαδοί της Χέρτα ήταν εξαγριωμένοι, σε σημείο που απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βγάλουν τις φανέλες και να τις αφήσουν στο πέταλο.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη με, ορισμένους, παίκτες της Χέρτα να ικανοποιούν το αίτημα των οπαδών και να βγάζουν τις φανέλες τους.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Μάξι Μίτελστεντ τόνισε: «Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτό, αλλά ήθελα να αποφύγω τη σύγκρουση. Οι οπαδοί απαίτησαν να βγάλουμε τις φανέλες. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συζητήσαμε με τους οπαδούς. Προτιμώ να μην πω».

Από τη μεριά του, μιλώντας στο Sky Sports, ο τερματοφύλακας της Χέρτα, ο Μαρσέλ Λότκα, είπε πως «ο Μίτελστεντ μας είπε ότι πρέπει να βγάλουμε τις φανέλες μας. Το έκανα, γιατί έπρεπε. Από σεβασμό. Έδωσαν τα πάντα για εμάς. Φυσικά υπάρχει απογοήτευση στους οπαδούς».

Θέση για το συμβάν πήρε ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα Βερολίνου, με τον Φρέντι Μπόμπιτς να λέει το εξής: «Δεν θα έβγαζα τη φανέλα μου. Την φοράω με περηφάνια. Φυσικά καταλαβαίνω την απογοήτευση, όταν χάνεις τρίτο ντέρμπι στη σειρά. Δεν χαιρόμαστε, αλλά είμαστε αθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ