Λεβαντόφσκι για το μέλλον του: «Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση»

Λεβαντόφσκι για το μέλλον του: «Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση»

Ο Πολωνός επιθετικός λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Η Μπάγερν επικράτησε με 3-1 της Μπουρούσια Ντόρμουντ και κατάφερε να πανηγυρίσει τον 10ο σερι τίτλο της στη Bundesliga. Αυτό δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο πρωτάθλημα του Λεβαντόβσκι με τη φανέλα των Βαυαρών.

Και αυτό διότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το ασφυχτικό πρέσινγκ, με την Μπάγερν από την πλευρά της να είναι διατεθειμένη  να ακούσει προσφορές για το μεγάλο της «αστέρι».

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο Λέβα ρωτήθηκε από το γερμανικό Sky για το μέλλον του. Ο στράικερ της Μπάγερν τόνισε πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση, ενώ η κατάσταση με τις συνεχείς φήμες δεν είναι καθόλου εύκολη για εκείνον.

«Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση, αλλά δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάτι το ιδιαίτερο. Παρατηρώ και εγώ τι γίνεται. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμένα» ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι προβλέπεται «καυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ