Μπάγερν Μονάχου : «Θα ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς του Χάμες» είπε ο Ρουμενίγκε

Μπάγερν Μονάχου : «Θα ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς του Χάμες» είπε ο Ρουμενίγκε

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κινηθεί με κάθε επισημότητα για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Οι εμφανίσεις του Χάμες Ροντρίγκες με την Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν περάσει στα… ψιλά από τους ανθρώπους του συλλόγου, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Γερμανίας να κινηθούν άμεσα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους κανονική μεταγραφή, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπάρχει.

Να επισημάνουμε πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τους Γερμανούς ως δανεικός με οψιόν αγοράς για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε με δηλώσεις του επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές,τονίζοντας πως:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα εξαιρετικό deal. Ο Χάμες προσαρμόστηκε άψογα και βοηθάει πλέον την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Έχουμε οψιόν αγοράς και σκοπεύουμε να την ενεργοποιήσουμε», τα λόγια του.

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της -περίπου- 42 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου ο Χάμες να «ριζώσει» στο Αλιάντς Αρίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ