Ο Γραμμόζης απολύθηκε τον Μάρτιο από τη Σάλκε, αλλά το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα

Ο Γραμμόζης απολύθηκε τον Μάρτιο από τη Σάλκε, αλλά το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Γραμμόζη με την Σάλκε ανανεώθηκε αυτόματα με την επιστροφή της στην Bundeliga, παρά το γεγονός ότι έχει απολυθεί από τον Μάρτιο.

Η Σάλκε κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Bundesliga και να επιστρέψει μετά από απουσία ενός χρόνου στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, προχώρησε και σε μια ιδιαίτερη… αυτόματη συμφωνία που δεν έχει ξαναγίνει… Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γραμμόζης είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο της Σάλκε τον Μάρτιο, ωστόσο το συμβόλαιό του (που τυπικά δεν είχε λυθεί κι έτσι πληρωνόταν κανονικά) ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι το 2023 μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Bundesliga για τους «βασιλικούς μπλε».

Την επέκταση συμβολαίου μάλιστα επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Ρόουφεν Σρέντερ: «Ναι, επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Γραμμόζη. Ήταν μέρος της ομάδας που ανέβηκε και δικαιούται πολλά ευχαριστώ», τόνισε.

Το συμβόλαιο του 43χρονου προπονητή στην 2.Bundesliga απέφερε 600.000 ευρώ και το ποσό με βάση το νέο του συμβόλαιο αυξήθηκε στα 1.800.000 ευρώ, με τον Έλληνα κόουτς να έχει απολυθεί, αλλά να έχει υπογράψει deal που ανανέωνε αυτόματα το συμβόλαιο του σε περίπτωση ανόδου της Σάλκε. Όπως και έγινε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ