Επίσημη η «βόμβα» του καλοκαιριού: Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Μανέ! (pic, vid)

Επίσημη η «βόμβα» του καλοκαιριού: Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Μανέ! (pic, vid)

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και με κάθε επισημότητα ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2025 με τους Βαυαρούς!

Ήταν εδώ και μέρες γνωστό, τώρα έγινε και επίσημο!

Ο Σάντιο Μανέ είναι πλέον και… με τη βούλα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Βαυαρούς έως το καλοκαίρι του 2025.

Η Μπάγερν τα είχε βρει εδώ και λίγες μέρες με τη Λίβερπουλ, με τους Reds να λαμβάνουν 32 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται και μπόνους που μπορούν να φτάσουν το κόστος της μεταγραφής στα 41 εκατ. ευρώ.

«Ο Σάντιο Μανέ είναι παγκόσμιο αστέρι», είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ. «Υπογραμμίζει την ελκυστικότητα της Μπάγερν και ολόκληρης της Μπουντεσλίγκα».

Ο 30χρονος φεύγει από το Άνφιλντ μετά από 269 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 120 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μια εκπληκτική παρουσία που βοήθησε τον σύλλογο στον τίτλο του Champions League το 2018-19 και στο στέμμα της Premier League μια σεζόν αργότερα.

Ο Μανέ, που πέτυχε 23 γκολ με τη Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, έγινε η τρίτη μεταγραφή της Μπάγερν την τελευταία σεζόν, μετά τις αφίξεις του δίδυμου του Άγιαξ, Ράιαν Γκράβενμπερχ και Νουσάιρ Μαζραουί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ