Κριστιάνο Ρονάλντο: Ποιος δεν τον θέλει στην Μπάγερν

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ποιος δεν τον θέλει στην Μπάγερν

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος είναι ένα όνομα που όλοι θα ήθελαν στην ομάδα τους. Ή μήπως όχι;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει αρχίσει η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε ο Πορτογάλος αν και 37 χρονών, είναι ένα όνομα που πολλές ομάδες θα ήθελαν στο ρόστερ τους. Όχι μόνο γιατί «πουλάει», αλλά και γιατί είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει πολλά στον αγωνιστικό χώρο, παρά την ηλικία του.

Έχουν, λοιπόν, αναφερθεί πολλά ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να εντάξουν τον 37χρονο στο δυναμικό τους, όπως η Παρί Σεν Ζερμαίν, η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και… η Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι όλοι ενθουσιασμένοι στον Γερμανικό σύλλογο με αυτή την προοπτική.

Διαβάστε επίσης: Στα άκρα οι σχέσεις του Ρονάλντο με τη Γιουνάιτεντ

Ο παλαίμαχος θρύλος του Βαυαρικού συλλόγου, Όλιβερ Καν δεν ασπάζεται τον ενθουσιασμό μιας τέτοιας κίνησης. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας σε δήλωση του στο Γερμανικό περιοδικό «Kicker», δήλωσε πως ο παίκτης αυτός δεν ταιριάζει στην φιλοδοφία του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γερμανού

«Μια τέτοια μεταγραφή δεν θα ανταποκρινόταν στην φιλοσοφία μας», τόνισε ο Καν, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker», προσθέτοντας ότι η Μπάγερν δεν συνηθίζει να αποκτά τόσο μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ