Νάγκελσμαν για τον Λεβαντόσφκι: «Χάσαμε φορ που έβαζε 50 γκολ»

Νάγκελσμαν για τον Λεβαντόσφκι: «Χάσαμε φορ που έβαζε 50 γκολ»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν σε δηλώσεις του ανέφερε το πόσο σημαντικός ήταν ο Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν και έπλεξε το εγκώμιο του Ντε Λίχτ.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε δηλώσεις παραμονές του εναρκτήριου ματς της ομάδας του κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την Bundesliga.

Αναφέρθηκε στα γκολ που χάνει η ομάδα του λόγω της φυγής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ντε Λιχτ.

Διαβάστε επίσης: «Μα ποιος διάολο είναι αυτός ο Μανέ;»

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Φρανκφούρτη. Τους νικήσαμε πέρυσι και θα έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη και εντός έδρας αφού ήμασταν ξεκάθαρα ανώτεροι. Το γήπεδό τους θα βράζει, ειδικά μετά την επιτυχία τους στο Europa League πέρυσι. Οι οπαδοί τους είναι πολύ ενθουσιώδεις.

Ο Ματάις είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, σημαντικός για εμάς. Προπονείται πολύ στο γήπεδο και προσπαθεί να τους στηρίξει όλους. Είναι πολύ σημαντικιός και υποψήφιος για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Λεβαντόβσκι; Χάσαμε έναν παίκτη που έβαζε 50 γκολ. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε αν και νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί ως ρόστερ. Δεν είμαι κάποιος που χρησιμοποιεί δικαιολογίες.

Ξέρω ότι θα τα πάμε καλά, με τους παίκτες μου να έχουν μεγάλα κίνητρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ