Ρέτσος : «Φοβερό συναίσθημα το γκολ, αλλά πάνω από όλα η νίκη»

Ρέτσος : «Φοβερό συναίσθημα το γκολ, αλλά πάνω από όλα η νίκη»

Πανευτυχής για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος βέβαια τόνισε πως αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν η νίκη της ομάδας του κόντρα στη Λειψία.

Περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη της Λεβερκούζεν στην έδρα της Λειψίας (4-1) παρά για το πρώτο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι.

«Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για την ομάδα. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και όταν συμβαίνει αυτό δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε συνέχεια», τόνισε ο νεαρός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όμως αυτό που μετρά είναι η νίκη, γιατί περάσαμε μια πολύ καλή ομάδα, τη Λειψία. Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας. Κοιτάμε μόνο τη νίκη και τη συνέχεια, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στη συνέχεια».

Όσο για το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα να περάσει σαν αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Μπέντερ, είπε: «Ήταν κάτι απρόσμενο, ο Σβεν είχε κάποιες ενοχλήσεις, έπρεπε να μπω γρήγορα χωρίς πολύ χρόνο για προθέρμανση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όποιος το κάνει αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ