Η Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό του Σούλτζ

Η Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό του Σούλτζ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση μετά το συμβάν του παίκτη της Νίκο Σούλτζ που φέρεται να κλώτσησε την πρώην σύζυγό του ενώ αυτή ήταν έγκυος.

Πανικός επικρατεί στις τάξεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το συμβάν με τον παίκτη της Νίκο Σούλτζ που φέρεται πως κλώτσησε την πρώην σύζυγό του ενώ αυτή ήταν έγκυος.

Οι «Βεστφαλοί» εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν τα ΜΜΕ σχετικά με την έρευνα των Αρχών για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: «Στο κόλπο για τον Ντε Λα Φουέντε ο Ολυμπιακός» (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν σχέση με την προσωπική ζωή του Nico Schulz , η Borussia Dortmund πραγματοποίησε άμεσα μια συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες και μας ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό για να τις καταπολεμήσει και πως επιπλέον φέρει το τεκμήριο της αθωότητας.

Οι καταγγελίες, για τις οποίες η Borussia Dortmund δεν είχε μέχρι χθες καμία γνώση, είναι βαρύτατες και σοκαριστικές. Η BVB τις λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της και τηρεί ρητές αποστάσεις από κάθε μορφή βίας. Ωστόσο, η Borussia Dortmund δεν αποτελεί εμπλεκόμενο μέλος των συγκεκριμένων νομικών διαδικασιών ούτε έχει γνώση της δικογραφίας.

Καθώς πρόκειται για μια νομική διαδικασία που βρίσκεται στο ξεκίνημά της και προσώρας δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο για την Borussia Dortmund ποιο είναι το νομικό και το πραγματικό καθεστώς της υπόθεσης, δεν μπορούμε να λάβουμε με αξιόπιστο και νόμιμο τρόπο αυτή τη στιγμή εργασιακά ή πειθαρχικά μέτρα εις βάρος του ποδοσφαιριστή.

Επιφυλασσόμαστε όμως για τη λήψη τέτοιων μέτρων για το χρονικό σημείο στο οποίο αντικειμενικά θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα.

Περαιτέρω σχόλια δεν θα γίνουν προς το παρόν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ