Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Βαυαρική κυριαρχία

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Βαυαρική κυριαρχία

Χάρη σε γκολ των Μουσιάλα και Μίλερ η Μπάγερν επικράτησε εύκολα με 2-0 της Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο κι έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπάγερν «καθάρισε» με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο και πέτυχε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Bundesliga. Oι Βαυαροί ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και κατέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας εύκολα στη νίκη.

Ο Παβάρ είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 13′, ο Μανέ είδε να του ακυρώνεται γκολ έξι λεπτά αργότερα για οφσάιντ και το 1-0 ήρθε τελικά στο 33′ με τον Μουσιάλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ. Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και στο 44′ έφτασε και στο 2-0 με τον Μίλερ να σκοράρει από ασίστ του Κίμιχ.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Τότεναμ 2-2: Ο Κέιν έσωσε την Τότεναμ, Τούχελ και Κόντε «αμαύρωσαν» το ντέρμπι

Στο 58′ ο Μανέ σκόραρε, αλλά και πάλι το γκολ του ακυρώθηκε, με τους γηπεδούχους να φτάνουν άνετα στη νίκη. Αυτή μάλιστα ήταν η 24η νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ σε 26 εντός έδρας, με τα άλλα δύο να έχουν λήξει ισόπαλα.

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Ερναντές, Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Ζάμπιτερ, Κίμιχ, Μίλερ, Γκνάμπρι (46’ Σανέ), Μουσιάλα (83’ Χράφενμπερχ), Μανέ (80’ Τελ).

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Μπόρναου, Φαν ντε Φεν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (83’ Βρανξ), Σβάνμπεργκ (59’ Ενμετσά), Μπακού, Βίμερ (46’ Κρούζε), Ενμετσά (84’ Μπρέκαλο), Μαρμούς (68’ Βάλντσμιντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ