Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 1-0: Τρίποντο κορυφής…

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 1-0: Τρίποντο κορυφής…

Χάρη σε ένα γκολ του Ρόις από νωρίς, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 της Χόφενχαϊμ στη Βεστφαλία και ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga.

Ένα γκολ του Ρόις ήταν αρκετό για την Ντόρτμουντ! Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 της Χόφενχαϊμ και ανέβηκαν στην κορυφή της Bundesliga, με +2 από Μπάγερν και Ουνιόν, που έχουν όμως ένα ματς λιγότερο.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ. Στο 16′ συγκεκριμένα, ο Μπραντ έστρωσε στον Ρόις που με προβολή έκανε το 1-0. Ο Μοντέστ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 20′ και στο 33′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καμπάκ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Η Ντόρτμουντ συνέχισε να κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τους Μπραντ, Αζάρ και Μοντέστ, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Σλότερμπακ, Χούμελς, Οζκάν, Μπινό Γκιτένς (44’ Αζάρ), Μενιέ, Μπέλινγκχαμ, Βολφ (83’ Ζίλε), Ρόις (90+2’ Μουκοκό), Μοντέστ, Μπραντ (83’ Ρέινα)

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Καμπάκ, Ανχελίνιο, Πρέμελ (71’ Νταμπούρ), Γκάιγκερ (46’ Ρούντι), Μπαουμγκάρτνερ (46’ Νταμάρ), Ακπογκουμά, Φογκτ, Κράμαριτς, Σκοβ (46’ Καντεράμπεκ), Ρούτερ (86’ Μπρουν Λάρσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ