Κελ: «Όλα στην Ντόρτμουντ ήταν επικεντρωμένα στον Χάαλαντ και το μέλλον του»

Κελ: «Όλα στην Ντόρτμουντ ήταν επικεντρωμένα στον Χάαλαντ και το μέλλον του»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ, μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τόνισε ότι είχε γίνει βάρος για τους Βεστφαλούς το μέλλον του Νορβηγού σταρ.

Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν βάρος για την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Σεμπάστιαν Κελ, σε συνέντευξή του στην Bild.

«Αν και πάντα αγαπούσαμε τον Έρλινγκ και ήταν επιτυχημένος μαζί μας, το ζήτημα της μεταγραφής του είχε γίνει πραγματικό βάρος στα αποδυτήρια, στον σύλλογο και στο περιβάλλον του. Σχεδόν όλα ήταν επικεντρωμένα σε αυτόν. Τελικά η χρονική στιγμή της μεταγραφής ήταν η σωστή και για τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Χουάνκαρ

Η Ντόρτμουντ, ωστόσο, θα ήθελε να γνωρίζει για την αποχώρησή του λίγο νωρίτερα, γιατί να προετοιμαστεί καλύτερα. Η αποχώρηση του Χάαλαντ αντιπροσώπευε μια ευκαιρία για εμάς ως ομάδα.Χωρίς αυτόν, έχουμε την ευκαιρία να εμπιστευτούμε τους άλλους παίκτες. Το γεγονός ότι τα πρώτα δέκα γκολ μας σημειώθηκαν από δέκα διαφορετικούς παίκτες αυτή τη σεζόν το αποδεικνύει πολύ καλά.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Έρλινγκ συνεχίζει να είναι επιτυχημένος, είναι πραγματικά υπέροχος τύπος. Ξέραμε τι είδους παίκτη χάναμε και ξέραμε ότι θα έκανε τη διαφορά και στη Μάντσεστερ Σίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ