Σάλκε : Έκλεισε Σανέ

Σάλκε : Έκλεισε Σανέ

Τη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Σάλκε.

Ύστερ από τον Μαρκ Ουτ από την Χοφενχάιμ, η Σάλκε έκλεισεκαι τον Σαλίφ Σανέ από τον Ανόβερο, με τον Σενεγαλέζο διεθνή να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο μέχρι το 2022.

«Ο Σανέ είναι ένας ευέλικτος αμυντικός, με εμπειρία στην Bundesliga» εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε, Κρίστιαν Χέιντελ και πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποφάσισε να ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου».

Ο 27χρονος παραμένει προσγειωμένος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της Σάλκε το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, ωστόσο, όλη μου η συγκέντρωση θα παραμείνει στα ματς που απομένουν με το Ανόβερο.»

https://twitter.com/s04/status/984491538339246080

Ο Σανέ έχει 95 συμμετοχές στην Bundesliga με 9 γκολ, 28 στη δεύτερη κατηγορία (2 γκολ) και 8 στο κύπελλο Γερμανίας (2 γκολ) με την φανέλα της ομάδας της Σαξονίας. Πριν ενταχθεί στο Ανόβερο είχε θητεύσει στις Νανσί (2011-2013) και Μπορντό (2009-2011). Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός μέτρησε συνολικά 70 συμμετοχές στη Ligue 1 με 4 γκολ.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της Σάλκε διαθέτει και γαλλική υπηκοότητα, ενώ έχει και 17 συμμετοχές με την Εθνική Σενεγάλης. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα λάβει μέρος (εφόσον επιλεγεί) και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου η Σενεγάλη έχει κληρωθεί με Πολωνία, Ιαπωνία και Κολομβία στον 8ο όμιλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ