«Εξάρα» της Μπάγερν επί της Μάιντζ (6-2) – «Πάτησε» τη Λεβερκούζεν η Λειψία (2-0)

«Εξάρα» της Μπάγερν επί της Μάιντζ (6-2) – «Πάτησε» τη Λεβερκούζεν η Λειψία (2-0)

Η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο έργο απέναντι στη Μάιντζ την οποία και διέλυσε με σκορ 6-2. Με νίκες προχώρησαν Λειψία, Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη.

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga, με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει άνετη νίκη επί της Μάιντζ με σκορ 6-2 περνώντας προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους Βαυρούς άνοιξε ο Σερτζ Γκνάμπρι στο 5ο λεπτό, ενώ στο 28′ ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκανε το 2-0. Ο Σαντιό Μανέ στο 43′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Βίντμερ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να μειώνει σε 3-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 58ο λεπτό ο Λέον Γκορέτζκα πέτυχε κι άλλο γκολ για το 4-1, για να έρθει ο Τελ να αυξήσει περισσότερο τη διαφορά στο 79′ για το 5-1. Ο Ίνγκβαρτσεν μείωσε σε 5-2 στο 82′. ενώ ο Τσούπο-Μότινγκ στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Η Λειψία με τη σειρά της πήρε σημαντική νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκουζεν με σκορ 2-0, παραμένοντας στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πρωταγωνιστές οι Ενκουνκού και Βέρνερ που σκόραραν από ένα τέρμα.

Η αρχή έγινε στο πρώτο μέρος με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0 στο 32′, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στη συνέχεια οι «ταύροι» βρήκαν και δεύτερο γκολ με δράστη τον Γερμανό επιθετικό που έκανε το τελικό 2-0 στο 83′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντζ 6-2

Λειψία-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0

Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ 2-1

Βόλφσμπουργκ-Μπόχουμ 4-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ