Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Επιστροφή με απώλεια για τους Βαυαρούς

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Επιστροφή με απώλεια για τους Βαυαρούς

Η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Λειψίας στην επανέναρξη της Bundesliga δύο και πλέον μήνες μετά τη διακοπή.

Έξι σερί νίκες μετρούσε η Μπάγερν πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και τέσσερις η Λειψία. Στην επανέναρξη της Bundesliga, δύο και πλέον μήνες μετά, «ταύροι» και Βαυαροί έμειναν στο 1-1 έχοντας ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το +6 από την αντίπαλό τους και να πηγαίνουν στο +5 από τη δεύτερη Φράιμπουργκ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος όπου είχε δοκάρι με τον Γκνάμπρι στο 8′ και στο 30′ ακυρώθηκε γκολ του Γκορέτσκα και οφσάιντ. Επτά λεπτά αργότερα όμως ήρθε το γκολ για την ομάδα του Νάγκελσμαν όταν ο Γκνάμπρι έκανε τη σέντρα και ο Τσούπο-Μότινγκ έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 73-60: Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία ισορρόπησε και έφτασε άμεσα στο 1-1. Στο 52′ συγκεκριμένα, από κεφαλιά του Σομποσλάι, ο Χάλστενμπεργκ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Ζόμερ που εκανε το ντεμπούτο του με την Μπάγερν. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά το σουτ του Λάιμερ από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ στις καθυστερήσεις.

Λειψία: Μπλάσβιτς, Σιμακάν (83’Κλόστερμαν), Ορμπάν, Γκβάρντιολ. Χάλστενμπεργκ (91’Ράουμ), Σλάγκερ, Λάιμερ, Σομποσλάι, Όλμο (82’Χαϊνταρά), Φόρσμπεργκ (67’Βέρνερ), Σίλβα.

Μπάγερν: Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (83’Μίλερ), Μουσιάλα (68’Κομάν), Σανέ, Τσούπο-Μότινγκ (85’Τελ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ